Tag Archives: Tutorial

Cara menyapu dan mengemop lantai. ( Tutorial )

21 Jun

Hai guys. Pagi-pagi buta yang hening ini terlintas pula untuk menulis benda ini. Entah kenapa secara tiba-tiba sahaja. Mungkin aku teringat tentang apa yang aku lihat dulu. Terkejut juga aku bila tengok anak muda tidak tahu menyapu lantai dan mengemop. Alahai anak-anak bangsa yang akan mewarisi negara. Perkara mudah anda tidak pelajari,bagaimana untuk anda pelajari pekara yang susah. Continue reading

Advertisements

Bagaimana ‘Rompak’ Lagu? (Tutorial)

25 May

Salam guys, apapun aku nak ucap terima kasih sebab sudi click blog ni. Terpanggil plak aku nak tulis tutorial ni. Tak salah pown kalau ada sedikit ilmu disebarkan, nanti balasannya berganda-ganda sama ada cepat atau lambat. Kita tunggu je. Mesti korang suma minat dengar lagukan, tapi tak tau nak cari kat mana. Sampai kena masuk banyak-banyak web, last sekali tak ley download pula. Aku akan ajar cara mudah download guna Google sahaja. Continue reading

%d bloggers like this: