Serapan di McD

9 Jun

Salam guys, korang pernah breakfast dekat Mcd tak? Kalau tak pernah, pergi la cuba. Sekali sekala. Bila lagi kan. Terus terang, ini kali pertama aku breakfast dekat McD. Peh, sedap juga. Ala-ala barat gitu. Macam-macam menu yang korang boleh pilih. teh dengan kopi plak boleh refill sampai korang kena beratur dekat tandas nanti. Aku B’fast dekat Drive thru Mcd Nilai yang baru sahaja buka. Maklum la Nilai kawasan tumpuan umum. Baik pekerja mahupun pelajar.

Macam mana aku boleh sesat sampai ke sini? ini semua plan si brebet kawan aku. Dalam waktu tengahari hari sebelum tu. Aku dapat mesej dari dia. Dia ajak aku dengan member yang lain pergi Ultimate jam 11 malam. Tak beragak, aku da lar baru balik kerja pukul 11 tu. Tapi takpe, aku gagahkan diri juga. Bila lagikan nak buat kerja gila. Asyik kerja je, sampai benda lain tak fikir. Tak boleh gak kalau macam tu.

Apa tu Ultimate? sebenarnya Ultimate tu nama cybercafe dekat nilai. Saja tukar angin. Bila bersama dengan 6 jahanam, semuanya jadi. Cybercafe ni berhadapan dengan Mybox karaoke.

Selamat mencuba.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: