Pergi atau tidak.

10 May

Selamat Hari ibu buat mak yang tercinta. Terima kasih mak atas segalanya. Sempat gak pergi beli kek. Walaupon tak seberapa, tapi cukup tuk menceriakan hati seorg ibu yang sentiasa tabah membesarkan kesemua 5 org anak lelakinya.

Salam guys, aritu aku jumpa bekas captain aku kat tempat kerja aku. Dia da lama kerja kat tempat lain. But dia nak ajak aku follow dia. Walaupun aku baru kerja dalam bidang perhotelan, dia da percaya kat aku. Aku tak tau nak follow ke tak. Maklum la, tak nak hampakan org.

Jumaat lepas, aku gi tgk wayang kat JJ seremban 2. Tak tau nak tgk cite apa, Fast five bapak penuh plak. Akhirnya, terpaksa aku tgk Momok ‘ Jangan panggil aku’. Terus terang aku katakan. Cite tu bapak bosan. Tajuk dia momok atau pun dalam bahasa yang lebih mudah, hantu la.. tapi aku tak tau kat mana hantu nya..dengan pelakon yang bagaikan terpaksa berlakon. Cara percakapan yang dibuat-buat. Harap pengarah dapat mencungkil bakat baru yang lebih berbakat. jangan main rebat je, janji nak jimat kos.

ok stop cite pasal wayang apa sume tu. Ni merupakan post aku yang pertama, so maaf sampai hujung kaki kalau ada terkasar bahasa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: